Dansdesign Sthlm syr kläder främst inom tävlingsdans, fitness, konståkning, poledance men även teater, show samt andra festliga tillfällen. Lika viktigt som det är att komma med en positiv inställning, vara utvilad, äta och dricka ordentligt inför och under tävlingar, är det att ha kläder som sitter bra. Därför är jag noga med att sy kläder som håller hög kvalité och som är individuellt anpassade för varje enskild individ. Det gör att du som dansare/ artist kan fokusera på en bra presentation med vetskap om att kläderna håller måttet och sitter som de ska.

Kreativiteten ser jag som sidovinsten i dansen och därför uppmuntrar jag dansaren att själv skissa sin dräkt med hjälp av egen fantasi. Tillsammans kan vi sedan konstruera en dräkt som passar dansaren individuellt i färg och design. Jag hjälper även till med att dräkten håller sig inom ramarna för reglerna som gäller inom tävlingsdans och att den som slutprodukt sitter perfekt på dig när du dansar. När du har funderat och låtit dina idéer växa fram är du välkommen att komma med dem till mig och vi kan börja förverkliga din dräkt. Självklart hjälper jag även till med designen för dem som vill och behöver. Du kanske redan har fått inspiration och idéer från dräkter du sett under tävlingar vilket vi kan vidareutveckla till en alldeles unik dräkt som passar just dig.

Företaget säljer även artiklar som är användbara inom dans, fitness, konståkning, artisteri m.m. I webbshoppen hittar du artiklar såsom kristaller, glitter, ögonfransar, applikationer, fransar, tyger och en hel del annat användbart. Min ambition är att med tiden utöka sortimentet i takt med produkter som efterfrågas. Genom att klicka på fliken `portfolio´ kan du även se exempel på dräkter och andra kreationer jag sytt upp under åren som gått. Dessa exemplar är dock inte till försäljning utan enbart till för att du ska få ett smakprov av uppsytt material samt för att skapa inspiration till dig som kund. Önskar du enbart laga eller komplettera den dräkt du redan har går det självklart också bra. Jag syr i samtliga material såsom exempelvis lack, paljetter m.m.