År 2017

Jan - Nu är det snart dags för en ny tävlingssäsong! Vill du inför den sy upp en helt unik dräkt som verkligen syns och sticker ut i mängden av alla dräkter på dansgolvet? Då är du varmt välkommen att höra av dig till mig och boka en konsultation så vi tillsammans kan skissa fram en dräkt helt enligt dina önskemål! Självklart hjälper jag till med idéer på både val av material och design för att du ska få en så unik design som möjligt. Gör din dans komplett genom att designa din dräkt själv! Varmt välkommen och god fortsättning på det nya året! // Mia  

År 2016

Dec - Stort tack alla nya och gamla kunder! Önskar er alla en riktigt God Jul och ett gott nytt år! 

Sept - Behöver även du en ny dräkt nu när tävlingarna startat igång på nytt? Då är du varmt välkommen att höra av dig till mig så vi kan hitta en tid att skissa fram något du drömmer om. Jag vill passa på att påminna om att god framförhållning är ger bra förutsättningar till att du ska hinna med att få din dräkt till önskad tävling. Välkommen! 

Aug - Nu är det snart tävlingsstart efter sommarens långa uppehåll och därmed dags att se över dräkterna. Behöver du ny dräkt inför säsongen är du välkommen att höra av dig! God framförhållning ger bra möjligheter till att få din dräkt till önskad tävling, Välkommen!

Juli -  Önskar er alla en under sommar med mycket sol och ledighet! 

Feb -
Denna månad lanseras min nya webbshop som nu fyllts på med lite ytterligare användbara produkter som passar bra både inom tävlingsdans, show och annat skoj. Välkommen in och kika runt! Samtliga produkter i shoppen finns även i min ateljé på Fredsgatan 9 A i Sundbyberg. Önskar du besöka ateljén är det dock bra att i förväg slå en signal och försäkra dig om att jag är på plats och har möjlighet att ta emot. Öppettiderna varierar en del då jag trots att jag är på plats emellanåt behöver hålla ateljén stängd under konsultationer, inprovningar eller när jag är i full gång med sömnad av dräkter som behöver bli klara i tid osv. Välkommen!

Nu när tävlingssäsongen har dragit igång kan det vara bra att se över sin dräkt och kanske redan börja planera sin nya så den hinner bli klar till önskat datum. Önskar du boka konsultation eller kanske bara höra dig för är du välkommen att slå en signal så hittar vi en tid som passar! Välkommen!  

Jan - 
Nu börjar snart tävlingssäsongen dra igång på nytt och det kan vara bra att se över sina tävlingsdräkter. Är du i behov av att sy upp något nytt eller kanske bygga på den du redan har är du välkommen att höra av dig. För att du ska få din dräkt till önskad tävling är det bra med lite framförhållning. Välkommen! // Mia